Βόλεϊ: Το έχασε μόνη της η Ομόνοια

Έχασε το ντέρμπι με τον Πυργέα στον Πύργο η Ομόνοια με 3-1 σετ, παρ’ότι βρέθηκε να προηγείται με 0-1 και η διαφορά με τον πρωτοπόρο και αήττητο Πυργέα ανέβηκε στους 4 βαθμούς. Τώρα στα τρία εναπομείνανατα παιχνίδια θα πρέπει αφενός να μη χάσει βαθμό κερδίζοντας στη Ναύπακτο και τον Πυργέα, αλλά και η ομάδα του Πύργου να χάσει κάποιον βαθμό ώστε η Ομόνοια να ανέβει στην κορυφή.

Με τον Αναγνωστόπουλο να αγωνίζεται με ίωση και τον Σχίζα με πυρετό τα πράγματα από την αρχή δεν ήταν καλά για την Ομόνοια. Παρόλα αυτά ξεπερνώντας την αρχική νευρικότητα, που άλλωστε είχαν και ο δύο ομάδες, με ένα σερί 0-5 μετέτρεψε το 15-13 σε 15-18 και με πολύ καλές επιλογές στην επίθεση πήρε το πρώτο σετ με 20-25. Διαφορετική ήταν η κατάσταση στο δεύτερο σετ. Η Ομόνοια προηγήθηκε ως το 8-10 αλλά οι γηπεδούχοι αντέδρασαν εκμεταλλευόμενοι και τα χαμένα σερβίς των αντιπάλων, γύρισαν το σετ, πήραν διαφορά πέντε πόντων και τη κράτησαν μέχρι το τελικό 25-20 ισοφαρίζοντας σε 1-1.

Το κρισιμότερο ήταν το τρίτο σετ. Ο Πυργέας ξεκίνησε δυνατά και προηγήθηκε με 8-13 και 15-20. Σα να μην έφτανε αυτό στο 13-15 ο Αναγνωστόπουλος αδυνατώντας να συνεχίσει αντικαταστάθηκε από τον Μαθιουδάκη, ενώ ο Σχίζας παρότι εμφανώς καταπονημένος συνέχισε να αγωνίζεται ελλείψει λύσεων από τον πάγκο. Παρόλα αυτά με υπερπροσπάθεια η Ομόνοια ισοφάρισε σε 24-24 αλλά έχασε το σετ 26-24 δίνοντας το προβάδισμα στους γηπεδούχους. Τυπική διαδικασία το τέταρτο σετ με τον Πυργέα να παίρνει διαφορά από το ξεκίνημα και να την ανεβάζει στους οκτώ πόντους στο τελικό 25-17 κι ενώ είχε αποχωρήσει τραυματίας και ο βασικός πασαδόρος της Ομόνοιας Γιώργος Νικολάου.

Το καλύτερό του παιχνίδι με την Ομόνοια έκανε ο Φώτης Γραββάνης, πολύ καλοί ήταν οι Τσούσης και Νικολάου, με προβλήματα οι ακραίοι για την Ομόνοια.

Επόμενο παιχνίδι για την ομάδα της Ναυπάκτου, το Σάββατο 3 Μαρτίου με τον Άργη Καλαμάτας στο Παπαχαραλάμπειο Στάδιο.

Ομόνοια Ναυπάκτου (Βασίλης Μανθάτης): Ρούμπας, Σχίζας, Νικολάου, Αναγνωστόπουλος, Μαθιουδάκης, Παντελίδης, Τσούσης, Γραββάνης, Τσακανίκας, Κόκκαλης, Φαφουτάκης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *